Money.pl Praca praca Kraków Web Content Reviewer with Polish
Nazwa firmy COGNIZANT TECHNOLOGY SOLUTIONS POLAND SP Z O O
Stanowisko Web Content Reviewer with Polish
Kategoria Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Kraków
Termin ważności: 2020-04-08

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sprzedaż
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Ubezpieczenia
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Web Content Reviewer with Polish

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Web Content Reviewer with Polish

   
rozwiń Project Manager - Digtial Marketing CC Premium Stron, serwisów, sklepów a także kampanii nastawionych na sprzedaż Rozwijaniem działań marketing automation (projektowanie ścieżki konwersji, tworzenie landing pages, banery, formularze,... 2020-04-25 Poznań pracuj.pl
rozwiń Ambasador Poziom Wyżej EY (dawniej Ernst & Young) Bo: działasz aktywnie w organizacji studenckiej i masz już na swoim koncie pierwsze projekty masz dużo pomysłów na nieszablonowe działania nie boisz się wyzwań i chętnie angażujesz się w nowe... 2020-05-08 Łódź pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. koordynacji obszaru e-commerce Grafton Recruitment Mamy dla Ciebie ciekawą i rozwojową propozycję zawodową. Kontynuujemy tworzenie Centrum Usług... Specjalista ds. koordynacji obszaru e-commerce Grafton Recruitment Katowice Katowice 2020-05-07 Katowice pracuj.pl
rozwiń Tłumacz Oferty Produktowej DANBERG Sp. z o.o. Sp.k Tworzenie zwięzłych opisów produktów na podstawie dostępnych zdjęć i informacji technicznych (czasem także polskich opisów) w oparciu o podstawowe zasady SEO. Krótkie szkolenie, razem z naszymi... 2020-04-24 Poznań pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. e-Marketingu i PR Zucchetti Promotion & Trade Sp. z o.o. Która zajmie się koordynacją naszych działań e-marketingowych i PR-owych, w szczególności: Prowadzeniem nowego serwisu internetowego dla produktów segmentu premium; Aktywnym wsparciem architektów i... 2020-05-08 Poznań pracuj.pl
rozwiń Programista HCL Notes - IBM Notes MT-IT s.c. DASZCZUK TOMASZ, LISAK MARCIN Tworzenie nowych aplikacji, modyfikacje i rozwój istniejących aplikacji w środowisku HCL Notes/Domino(C) rozwiązywanie problemów dotyczących aplikacji i środowiska HCL Notes/Domino(C) ...... 2020-05-06 Bytom pracuj.pl
rozwiń Junior Traffic Specialist AdNext Współpraca z wewnętrznym działem Client Service oraz Publisher; Raportowanie i analiza kampanii reklamowych w Internecie; Wprowadzanie, monitoring, optymalizacja kampanii reklamowych; Współpraca z... 2020-04-17 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Backend Web Developer - praca zdalna WEB BESPOKERS Tworzenie i wdrażanie projektu nowoczesnej aplikacji biznesowej dla jednego z naszych kluczowych klientów ze Stanów Zjednoczonych, zgodnie ze specyfikacją biznesową i techniczną, udział w pełnym... 2020-04-26 Szczecin (okolice) pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Adwords Intredo Opracowywanie strategii, wdrażanie i koordynowanie kampanii marketingowych, Wdrażanie nowych funkcjonalności związanych z Google Ads, testowanie kampanii i rekomendowanie odpowiedniego kierunku... 2020-04-28 Kraków pracuj.pl
rozwiń AngularJS / Node.js / Full Stack Cloud Developer WebAnywhere Sp. z o.o. Knowledge of Javascript / Typescript, and Angular 7+ HTML and CSS / Sass Knowledge ofNode.js Knowledge of Responsive design (Bootstrap or equivalent) Knowledge of OO concepts and techniques... 2020-05-12 Katowice pracuj.pl

Oferta pracy Web Content Reviewer with Polish


Opis stanowiska:

As a Web Content Reviewer you'll be responsible for writing of creative headlines and improving the quality of ad texts. You'll be redacting the appropriate headlines and descriptions after reviewing and extracting content from advertising banners of clients' websites. Your main responsibilities include:



  • Ensure logical and meaningful extraction of url content along with 100% SLA adherence.

  • Preparing and implementing action plans to drive process improvements.

  • Delivering high quality of extraction consistently and accurately and ensuring process compliance.

  • Developing domain expertise and work like an SME. Challenge what does not seem right!

  • Perform high quality RCAs to identify the root causes of repeating/high severity.

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Kraków | wróć do poprzedniej strony