Money.pl Praca praca Kraków Web Content Reviewer with German
Nazwa firmy COGNIZANT TECHNOLOGY SOLUTIONS POLAND SP Z O O
Stanowisko Web Content Reviewer with German
Kategoria Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Kraków
Termin ważności: 2020-04-24

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sprzedaż
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Web Content Reviewer with German

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Web Content Reviewer with German

   
rozwiń Power Grids - IS Specialist Communication and Awareness ABB PG Business Services Sp. z o.o. Operationalize the approach to raise awareness for Information Security in... Power Grids - IS Specialist Communication and Awareness ABB PG Business Services Sp. z o.o. Kraków Krakow 2020-04-28 Kraków pracuj.pl
rozwiń Specjalista do spraw sprzedaży i marketingu MANTAR Współtworzenie i realizacja strategii marketingowej we wszystkich kanałach e-commerce, m.in. Google, FB, i inne popularne platformy sprzedażowe, Budowa wizerunku eksperckiego firmy, ale też swojej... 2020-05-05 Opatów (pow. kłobucki) pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Marketingu/Copywriter GATE Enterprise Sp. z o.o. Sp. k. Opracowywanie i wdrażanie strategii oraz planów marketingowych firmy, Tworzenie profesjonalnych treści w języku angielskim, takich jak: opisy produktów, materiały reklamowe, newslettery, katalogi,... 2020-05-11 Kraków pracuj.pl
rozwiń Senior Java Developer GAMEDIA.PL SP. Z O.O. Rozwijanie naszej autorskiej platformy do dystrybucji gier komputerowych poprzez: tworzenie nowych rozwiązań i funkcjonalności, optymalizację istniejącego kodu, wyszukiwanie błędów i... Senior Java... 2020-04-27 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Specjalista/-ka marketingu internetowego AB FOTO Sp. z o.o. Planowanie, realizacja, analiza kampanii i projektów komunikacji internetowej realizacja kampanii e-mail marketingowych (we współpracy z działem e-commerce) - przygotowywanie koncepcji komunikacji... 2020-05-05 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Manager Sklepu Internetowego Pro Power Lanckamer Sp.J. Bieżące zarządzanie i rozwijanie sklepu internetowego; Bieżąca analiza użyteczności sklepu w celu jego optymalizacji i zwiększenia satysfakcji klienta; Wprowadzanie nowych lub udoskonalanie już... 2020-05-05 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Digital Marketing Manager - E-commerce manager AUDIO KLAN Janusz Prządka Spółka Jawna Twoją główną rolą w organizacji będzie współtworzenie strategii w obszarze e-commerce i digital marketingu oraz tworzenie i realizacja planów działania w poszczególnych kanałach cyfrowych, jak... 2020-05-04 Warszawa (okolice) pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. marketingu ze znajomością social media DONE Deliveries Wdrażanie strategii komunikacji marki w social mediach; Poprowadzenie profili firmy w mediach społecznościowych; Publikowanie postów, grafik i informacji w ciekawy i atrakcyjny sposób; Tworzenie,... 2020-05-11 Tychy pracuj.pl
rozwiń E-marketing Specialist Sunshine Profits - Przemysław Radomski Gains thousands of leads, makes thousands of dollars Key responsibilities: The ones we wrote specifically for this offer :) Making sure the employed marketing systems are running at full capacity... 2020-05-06 Gdańsk pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. e-commerce KUPIEC Sp. z o.o. Realizacja zamówień, wysyłek oraz zarządzanie stanami magazynowymi. Opis stanowiska: kompleksowe zarządzanie... Specjalista ds. e-commerce KUPIEC Sp. z o.o. Paprotnia (pow. koniński) Paprotnia... 2020-04-19 Paprotnia (pow. koniński) pracuj.pl

Oferta pracy Web Content Reviewer with German


Opis stanowiska:

As a Web Content Reviewer you'll be responsible for writing of creative headlines and improving the
quality of ad texts. You'll be redacting the appropriate headlines and descriptions after
reviewing and extracting content from advertising banners of clients' websites. Your main
responsibilities include:



  • Ensure logical and meaningful extraction of url content along with 100% SLA adherence.

  • Preparing and implementing action plans to drive process improvements.

  • Delivering high quality of extraction consistently and accurately and ensuring process compliance.

  • Developing domain expertise and work like an SME. Challenge what does not seem right!

  • Perform high quality RCAs to identify the root causes of repeating/high severity.

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Kraków | wróć do poprzedniej strony