Money.pl Praca praca Wrocław Regional Complaints Center Manager
Nazwa firmy Becton Dickinson
Stanowisko Regional Complaints Center Manager
Kategoria Kontrola jakości
Obsługa klienta/Call Center
Lokalizacja Wrocław
Termin ważności: 2019-05-03

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Edukacja
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sport/Rekreacja
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Regional Complaints Center Manager

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Regional Complaints Center Manager

   
rozwiń Team Lider Exact Systems GmbH Nadzór nad przebiegiem realizacji zleceń Stały kontakt oraz ścisła współpraca z Kierownikiem oddziału i Klientem Nadzór nad jakością produktów i komponentów Koordynowanie prac podległego zespołu:... 2019-05-06 Niemcy (wiele lokalizacji do wyboru) pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Kwalifikacji i walidacji Phytopharm Klęka S.A. Opracowywanie i aktualizacja harmonogramu walidacji procesowej dla API i produktów leczniczych oraz wyrobów medycznych, Sprawdzanie terminowej realizacji harmonogramów walidacji procesowych,... 2019-05-21 Książ Wielkopolski, Poznań (okolice), Środa (więcej w ofercie) pracuj.pl
rozwiń Inżynier Jakości Klienta Lear Corporation Poland II Sp. z o.o. Oddział Legnica Koordynowanie i wdrażanie nowych projektów dla kluczowych marek. Utrzymywanie dobrej współpracy z klientami m.in. w zakresie zagadnień jakościowych. Rozpatrywanie reklamacji i zarządzanie...... 2019-05-20 Legnica pracuj.pl
rozwiń Inżynier Jakości POLIMER Sp. z o.o. Nadzór nad dokumentacją systemu zarządzania jakością zgodnie z wymaganiami ISO 9001/ IATF 16949 oraz specyficznymi wymaganiami klientów - procedury, formularze, instrukcje pracy opracowywanie i... 2019-05-18 Solec Kujawski pracuj.pl
rozwiń Referent ds. Kontroli Jakości ARKUS & ROMET Kontrola jakości dostaw komponentów i materiałów, Prowadzenie dokumentacji związanej z kontrolą jakości, Wykonywanie pomiarów przy pomocy przyrządów pomiarowych, Komunikatywność, umiejętność pracy... 2019-05-19 Podgrodzie (pow. dębicki) pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Jakości Thule Sp. z o.o. Zapewnienie jakości produktu w całym cyklu życia produktu (projekt - produkcja seryjna); uczestnictwo w projektach wdrożeniowych nowych produktów; nadzór nad reklamacjami od klientów... Specjalista... 2019-05-21 Krzyż Wielkopolski (okolice), Huta Szklana (pow. (więcej w ofercie) pracuj.pl
rozwiń Audytor GLOBALGAP Agro Quality Support Polska Sp. z o.o. .. Audytor GLOBALGAP Agro Quality Support Polska Sp. z o.o. małopolskie malopolskie 2019-05-23 małopolskie pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Jakości Flex Films Europa Sp. z o.o. Badanie jakości surowego materiału do produkcji, kontrola jakości wyprodukowanej folii przezroczystej i metalizowanej, badanie fizyko-chemicznych właściwości folii, testowanie chemikaliów używanych... 2019-05-24 Września pracuj.pl
rozwiń Inwentaryzator CARRY Sp. z o.o. Samodzielne przeprowadzanie inwentaryzacji w placówkach handlowych firmy inwentury prowadzone wg z góry ustalonego harmonogramów niezbędne narzędzie pracy udostępniane przez firmę dojazdy i koszty... 2019-05-17 Łódź pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Jakości WIKA Polska spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. Lubisz nowoczesne środowisko pracy? Jesteś kreatywny, lubisz mieć swoje projekty? Dołącz do naszego zespołu w Dziale Jakości! Gwarantujemy: Umowę o pracę i stabilne zatrudnienie Pakiet benefitów...... 2019-05-22 Włocławek pracuj.pl

Oferta pracy Regional Complaints Center Manager


Wymagania:
Job Description Summary Regional Complaints Center Manager will be providing direct management of the Regional Complaints Center (RCC and RCCI) staff, contributes to setting the tactics required to achieve departmental, functional and regional...
  • Źródło oferty: Pracuj.pl
praca Wrocław | wróć do poprzedniej strony