Money.pl Praca praca Wrocław Regional Complaints Center Manager
Nazwa firmy Becton Dickinson
Stanowisko Regional Complaints Center Manager
Kategoria Kontrola jakości
Obsługa klienta/Call Center
Lokalizacja Wrocław
Termin ważności: 2019-05-03

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Edukacja
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Organizacje pozarządowe/Wolontariat
  • Pomoc w Domu i Opieka
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sport/Rekreacja
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Regional Complaints Center Manager

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Regional Complaints Center Manager

   
rozwiń Lider ds. Ciągłego Doskonalenia PARTYDECO SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA Wsparcie organizacji we wdrożeniu kultury Lean Manufacturing Projektowanie i optymalizacja procesów w całej organizacji wykorzystując narzędzia LEAN Mapowanie i analizowanie procesów biznesowych,... 2019-12-06 Szczecin pracuj.pl
rozwiń Magazynier Agri Plus .. Magazynier Agri Plus Szamotuły Szamotuly 2019-11-22 Szamotuły pracuj.pl
rozwiń Ekspert ds. Analityki POLPHARMA S.A. Opracowywanie nowych metod analitycznych lub optymalizacja istniejących metod dla substancji aktywnych i produktów leczniczych Kwalifikacja/walidacja metod analitycznych Opracowywanie dokumentacji... 2019-11-29 Starogard Gdański pracuj.pl
rozwiń Inżynier Jakości Grafton Recruitment Zlokalizowanej w Biskupicach Podgórnych, poszukujemy kandydatów na stanowisko Inżynier Jakości Korzyści Atrakcyjny pakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, karta... Inżynier Jakości Grafton... 2019-12-10 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Kierownik Produkcji Odzieży - Technolog WL Siwik Zarządzanie procesem produkcji w powierzonym zakresie, Nadzór i koordynacja funkcjonowania podwykonawców, Zarządzanie zaopatrzeniem produkcji dla podwykonawców, Analiza i raportowanie działań...... 2019-12-06 zachodniopomorskie pracuj.pl
rozwiń Inżynier ds. Systemu Zarządzania Jakością LSJ HR GROUP Dbać o poprawne funkcjonowanie systemu zarządzania jakością dbać o przestrzeganie wytycznych norm jakościowych ISO nadzorować proces usuwania niegodności przeprowadzać audyty wewnętrzne dbać o... 2019-11-27 Szczecin pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. kontroli jakości Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. Kontrola jakości w lokalach gastronomicznych spółki doradztwo i współpraca z managerami doradztwo w zakresie działalności cateringowej oraz doskonalenie jakości usług opracowywanie i nadzór nad... 2019-12-12 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Visual Inspection Expert Polpharma Biologics WHAT MAKES US SPECIAL International work environment Attractive salary Cutting-edge technology equipment Conferences and trainings around the world Visual Inspection Expert Polpharma... 2019-12-03 Gdańsk Praca.pl
rozwiń Quality Specialist Aluship Technology Sp. z o.o. Proper execution of tasks connected with functioning of Quality Control Department Performance of inspections and tests (part and final ) of accepted projects Maintenance of documentation... 2019-12-07 Gdańsk pracuj.pl
rozwiń Quality Manager Michael Page Client Details Our client is a multinational manufacturer within the industrial equipment area. They pride themselves on Quality and customer satisfaction and operate in... Quality Manager Michael... 2019-11-26 Wielkopolskie pracuj.pl

Oferta pracy Regional Complaints Center Manager


Wymagania:
Job Description Summary Regional Complaints Center Manager will be providing direct management of the Regional Complaints Center (RCC and RCCI) staff, contributes to setting the tactics required to achieve departmental, functional and regional...
  • Źródło oferty: Pracuj.pl
praca Wrocław | wróć do poprzedniej strony