Money.pl Praca praca Warszawa Koordynator ds. Opiniowania i Rekomendacji w Biurze Zamówień
Nazwa firmy Poczta Polska Spółka Akcyjna
Stanowisko Koordynator ds. Opiniowania i Rekomendacji w Biurze Zamówień
Kategoria Administracja Państwowa
Prawo
Lokalizacja Warszawa
Termin ważności: 2020-05-16

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Koordynator ds. Opiniowania i Rekomendacji w Biurze Zamówień

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Koordynator ds. Opiniowania i Rekomendacji w Biurze Zamówień

   
rozwiń Clerk course administrator Headquarters Multinational Corps Northeast Acting as a primary course coordinator of the HQ MNC NE with regards to planning, coordination and execution of external and internal courses for HQ MNC NE personnel; Preparing and coordinating... 2020-05-11 Szczecin pracuj.pl
rozwiń Starszy Inspektor/Specjalista w Dziale Realizacji Zamówień Inwestycyjnych Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji w m.st. Warszawie S.A. Warszawa Nr ref. .: 270/19 Naszym pracownikom oferujemy: stabilne warunki zatrudnienia w ramach umowy o pracę (umowa na zastępstwo)... Starszy Inspektor/Specjalista w Dziale Realizacji Zamówień... 2020-04-19 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. zamówień krajowych i zagraniczych Spectro-Lab Sp. z o.o. Kompleksowe przygotowywanie dokumentacji przetargowej, Prowadznie importu, zagadnień związanych z transportem oraz odprawami celnymi Tworzenie i procesowanie zamówień Współpraca z działami firmy... 2020-05-06 Łomianki pracuj.pl
rozwiń Starszy Inspektor Nadzoru Inwestorskiego Branży Budowlanej REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY W SZCZECINIE Wykonywanie obowiązków starszego inspektora nadzoru inwestorskiego branży budowlanej ... Starszy Inspektor Nadzoru Inwestorskiego Branży Budowlanej REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY W SZCZECINIE... 2020-04-27 zachodniopomorskie pracuj.pl
rozwiń Starszy Inspektor Nadzoru Inwestorskiego Branży Drogowej REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY W SZCZECINIE Wykonywanie obowiązków starszego inspektora nadzoru inwestorskiego branży drogowej ... Starszy Inspektor Nadzoru Inwestorskiego Branży Drogowej REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY W SZCZECINIE... 2020-04-27 zachodniopomorskie pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. rozliczania projektów współfinansowanych EU AJD STUDIO Jakub Dalek Opracowanie części merytorycznej dokumentacji aplikacyjnej, niezbędnej do pozyskania środków unijnych na projekty regionalne i krajowe. Prowadzenie i rozliczanie projektów zgodnie z obowiązującymi... 2020-04-26 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. zakupów ENEA Wytwarzanie Sp. z o.o. ENEA Wytwarzanie sp. z o.o., 64-915 Jastrowie, ul. Wojska Polskiego 22 ... Specjalista ds. zakupów ENEA Wytwarzanie Sp. z o.o. Jastrowie Jastrowie 2020-05-07 Jastrowie pracuj.pl
rozwiń Specjalista w dziale Zamówień Publicznych INWESTYCJE MEDYCZNE ŁÓDZKIEGO sp. z o.o. Wykształcenia wyższego (preferowane kierunki: prawo, administracja, lub inne wraz z ukończonymi studiami podyplomowymi z zakresu Zamówień Publicznych); minimum 3-letniego doświadczenia w pracy na... 2020-05-07 Łódź pracuj.pl
rozwiń Senior Tender Specialist Smith & Nephew Sp. z o.o. Preparation and submission of offers. Is point of contact for customers in the area of tenders affairs. Coordinates of tender department work and represents it... Senior Tender Specialist Smith &... 2020-05-06 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Starszy Specjalista w Wydziale Inwestycji Budowlanych REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY W SZCZECINIE Wykonywanie obowiązków starszego specjalisty ... Starszy Specjalista w Wydziale Inwestycji Budowlanych REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY W SZCZECINIE zachodniopomorskie zachodniopomorskie 2020-05-07 zachodniopomorskie pracuj.pl

Oferta pracy Koordynator ds. Opiniowania i Rekomendacji w Biurze Zamówień


Wymagania:
U nas zyskasz: umowę o pracę, pensję zawsze na czas i premię miesięczną, trzynastą pensję i dodatek stażowy, dofinansowanie do wypoczynku i wydarzeń kulturalnych, atrakcyjne warunki zakupu prywatnej opieki medycznej i karty Multisport, pracę w...
  • Źródło oferty: Pracuj.pl
praca Warszawa | wróć do poprzedniej strony