Money.pl Praca praca Warszawa Junior Video Reviewer with English and German
Nazwa firmy Accenture Sp. z o. o.
Stanowisko Junior Video Reviewer with English and German
Kategoria Doradztwo/Konsulting
Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Warszawa
Termin ważności: 2020-02-07

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Edukacja
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Organizacje pozarządowe/Wolontariat
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sport/Rekreacja
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Junior Video Reviewer with English and German

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Junior Video Reviewer with English and German

   
rozwiń Supervisor w dziale Audytu Ogólnego KPMG W tym weryfikacja zleconych zadań Analiza zagadnień rachunkowości i... Supervisor w dziale Audytu Ogólnego KPMG Wrocław Wroclaw 2020-02-26 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Dyrektor ds. Finansowych Klient Pracuj.pl Kształtowanie i realizacja strategii finansowej grupy kapitałowej Udział w procesach strategicznego planowania i zarządzania Planowanie, nadzór nad przygotowaniem oraz kontrola realizacji budżetu... 2020-02-12 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Ekspert ds. PMO PGE EJ 1 sp. z o.o. Współpraca w ramach opracowania metodyki zarządzania Programem i Projektami obejmująca definiowanie, planowanie i monitorowanie realizacji zadań potrzebnych do osiągnięcia celów Programu i...... 2020-01-29 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu e-Kancelaria Grupa Prawno-Finansowa sp. z o.o. Zarządzanie projektami afiliacyjnymi i kontraktami B2B pozyskiwanie kontraktów biznesowych pozyskiwanie Partnerów Biznesowych współtworzenie polityki sprzedaży spółki bezpośrednia współpraca z... 2020-02-19 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Doradca Klienta Zamożnego (Inwestycje) MONDI Polska Aktywne pozyskiwanie inwestorów z segmentu premium Budowa i rozwój własnego portfela klientów Monitorowanie rynku, kierunku zmian i działań konkurencji Realizacja powierzonych celów sprzedażowych... 2020-02-25 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Business Controller Antal Finance & Accountancy Sporządzanie i opracowywanie szczegółowych raportów i analiz na wewnętrzne potrzeby firmy praca na dużych zbiorach danych / relacyjnych bazach danych przygotowywanie informacji zarządczych oraz... 2020-02-22 Kraków pracuj.pl
rozwiń Tax Manager Aventus Group Sp. z o.o. Doradztwo i interpretowanie przepisów prawa podatkowego Raportowanie MDR, Gromadzenie niezbędnych dokumentów podatkowych (oświadczenia, certyfikaty rezydencji, itd) Opiniowanie lub... 2020-02-26 Białystok Praca.pl
rozwiń Sales Director Polska & Europa Środkowa B-Active Headhunting Zadaniem zatrudnionej osoby będzie strategiczne zarządzanie i rozwój biznesu kołder i poduszek oraz łóżek i materacy, prowadzony razem z ekipą sprzedaży. Zakres obowiązków: Tworzenie i... 2020-02-21 Kraków pracuj.pl
rozwiń Księgowy/Księgowa MAT-TRANS PAWEŁ CICHOCKI sp. z o.o. Prowadzenie ksiąg rachunkowych spółki Księgowanie faktur zakupu i sprzedaży, wyciągów bankowych Prowadzenie ewidencji środków trwałych i WNIP Udział w przygotowywaniu rocznych sprawozdań... 2020-02-20 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Doświadczony konsultant w dziale doradztwa podatkowego Andersen Tax & Legal Matyka i Wspólnicy sp.k. Sporządzanie komentarzy, opinii podatkowych, raportów, pism procesowych, itp. Analiza zagadnień podatkowych (analiza regulacji polskich i wspólnotowych, orzecznictwa, stanowiska organów podatkowych... 2020-02-24 Warszawa pracuj.pl

Oferta pracy Junior Video Reviewer with English and German


Opis stanowiska:

What will you do?



 


You will be responsible for reviewing videos for our Client in a given language. Mostly, you will:


  • Identify if transcription is applicable, while tagging content

  • Transcribe speech to text in the required language ad submitting the job following the guidelines and policies set by the client within the required turnaround time

  • Identify improvement opportunities in the work flow and provide insights on the content in queue to improve the process 

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Warszawa | wróć do poprzedniej strony