Money.pl Praca praca Warszawa Junior Video Reviewer with English and Dutch
Nazwa firmy Accenture Sp. z o. o.
Stanowisko Junior Video Reviewer with English and Dutch
Kategoria Doradztwo/Konsulting
Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Warszawa
Termin ważności: 2020-02-09

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Edukacja
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Organizacje pozarządowe/Wolontariat
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sport/Rekreacja
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Junior Video Reviewer with English and Dutch

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Junior Video Reviewer with English and Dutch

   
rozwiń Konsultant ds. rekrutacji międzynarodowej OTTO Work Force Osób kreatywnych, lubiących kontakt z ludźmi i wyzwania, a także: Posiadających doświadczenie w obsłudze klienta lub w sprzedaży, Swobodnie komunikujących się w języku angielskim, Samodzielnych i... 2020-02-11 Białystok pracuj.pl
rozwiń Analityk PEX PharmaSequence Sp. z o.o. Zatrudniona osoba będzie uczestniczyła w projektach doradczych i analitycznych dla klientów z branży farmaceutycznej, na co składa się w szczególności: Analiza danych rynkowych różnego typu (w... 2020-02-14 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Konsultant w zespole CIT PwC Przygotowywanie projektów porad, pism w postępowaniach podatkowych i sporach sądowych oraz innej korespondencji pod nadzorem bardziej doświadczonych osób z zespołu; analiza przepisów, interpretacji... 2020-02-14 Gdańsk pracuj.pl
rozwiń Business Analyst - French Sollers Consulting Work in a consulting or implementation team on IT projects for financial institutions Conduct business analysis, defining functional requirements and testing of created solutions Test yourself in... 2020-02-21 Poznań pracuj.pl
rozwiń Koordynator Projektów Europejskich BUSINESS CONTACT MANAGEMENT LTD sp. z o.o. ODDZIAŁ W POLSCE Pozyskiwanie leadów i potencjalnych kontrahentów na terenie Francji i Belgii Nawiązywanie i utrzymywanie relacji biznesowych z klientami zainteresowanymi ewentualną współpracą Negocjowanie warunków... 2020-02-18 Kraków pracuj.pl
rozwiń Financial Services - Banking Industry Analyst/Consultant - CRM / Digital / Banking Processes Specialist Accenture Capability Network Advising Banking carriers on payments, operating model design and business process optimization Helping shape thought capital around current and emerging Banking Payments topics Building... 2020-02-15 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Koordynator ds. Rozwoju Generali Identyfikacja potrzeb rozwojowych dla poszczególnych linii biznesowych w ścisłej współpracy z business managerami Tworzenie, koordynowanie i prowadzenie programów rozwojowych zgodnie z wytycznymi... 2020-02-20 Warszawa Praca.pl
rozwiń Ekspert ds. Leasingu w Sieci Własnej Alior Leasing Realizacja strategii oraz celów sprzedażowych Alior Leasing w wyznaczonym Oddziale poprzez posiadane oraz samodzielnie budowane kontakty rynkowe; przygotowywanie, realizacja i obsługa transakcji... 2020-02-20 dolnośląskie pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. projektów unijnych dla sektora biznesowego GP People Sp. z o.o. Które czekają na Ciebie to: analiza i ocena projektów inwestycyjnych pod kątem możliwości w ramach funduszy unijnych kompleksowe i terminowe przygotowanie dokumentów aplikacyjnych doradztwo i... 2020-02-20 Bydgoszcz, Grudziądz, Toruń, Włocławek pracuj.pl
rozwiń Senior Clinical Research Associate NAVITAS LIFE SCIENCES sp. z o.o. Monitoring of Clinical Trials according to GCP including: Creating prerequisites for study initiation Recruitment of investigators Organisation of investigators' meetings Pre-study visits if... 2020-02-17 Warszawa pracuj.pl

Oferta pracy Junior Video Reviewer with English and Dutch


Opis stanowiska:

What will you do?



 


You will be responsible for reviewing videos for our Client in a given language. Mostly, you will:


  • Identify if transcription is applicable, while tagging content

  • Transcribe speech to text in the required language ad submitting the job following the guidelines and policies set by the client within the required turnaround time

  • Identify improvement opportunities in the work flow and provide insights on the content in queue to improve the process 

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Warszawa | wróć do poprzedniej strony