Money.pl Praca praca Warszawa Junior Data Reviewer with English and Romanian
Nazwa firmy Accenture Sp. z o. o.
Stanowisko Junior Data Reviewer with English and Romanian
Kategoria Doradztwo/Konsulting
Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Warszawa
Termin ważności: 2020-01-05

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Edukacja
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Organizacje pozarządowe/Wolontariat
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sport/Rekreacja
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Junior Data Reviewer with English and Romanian

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Junior Data Reviewer with English and Romanian

   
rozwiń Doradca Klienta Santander Bank Polska W KTÓRYM MOŻESZ: Wspierać klientów w wyborze najlepszych produktów i usług bankowych Budować długotrwałe relacje z klientami Banku i pozyskiwać nowych Zapewnić klientom profesjonalną obsługę z... 2020-01-19 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Doradca Klienta Biznesowego Fortum Sprzedaż sp. z o.o. Notującej rekordowe wzrosty - zapraszamy do naszego zespołu! Dołącz do teamu najlepszych specjalistów w branży! Będziesz odpowiedzialny za: Aktywną... Doradca Klienta Biznesowego Fortum Sprzedaż... 2020-01-16 kujawsko-pomorskie pracuj.pl
rozwiń Tax Consultant Accace Advisory Sp. z o.o. Przygotowywanie analiz, opinii podatkowych, wniosków o interpretację; analiza... Tax Consultant Accace Advisory Sp. z o.o. Warszawa Warszawa 2020-01-19 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Ekspert ds. Planowania Sieci Radiowej PGE Systemy S.A. Warszawa Do głównych zadań osoby zatrudnionej należeć będzie: stworzenie specyfikacji wymagań dla narzędzi do planowania radiowego sieci LTE450 zarządzanie planem radiowym, opracowywanie założeń... 2020-01-13 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Client Service Specialist with Dutch Grafton Recruitment The fast growing American corporation, the global provider of technology-based business solutions, we are looking for: Customer Service Advisor with Dutch The main duties: Providing 1st line... 2020-01-17 Lublin pracuj.pl
rozwiń Ekspert Kredytowy Time S.A. Masz doświadczenie w sprzedaży kredytów hipotecznych i znasz oferty banków dobrze czujesz się w bezpośredniej obsłudze Klienta potrafisz samodzielnie przeprowadzić Klienta przez cały proces... 2020-01-09 podlaskie pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Projektów Unijnych TECHNOLUTIONS MIŁOSZ CZAJKOWSKI Stanowisko samodzielne dla osoby, która przeprowadzi firmę przez proces pozyskiwania projektów unijnych, stworzy zespół osób niezbędny do prawidłowego przeprowadzenia projektu; Rozliczanie... 2020-01-18 wielkopolskie pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. funduszy unijnych STELLAR sp. z o.o. Przygotowywanie dokumentacji aplikacyjnej (wnioski o dofinansowanie, biznesplany, studia wykonalności itp.) w ramach konkursów o dofinansowanie z funduszy UE wyszukiwanie i analiza informacji (dane... 2019-12-23 Poznań pracuj.pl
rozwiń Doradca Klienta Biznesowego Bank Spółdzielczy we Wschowie Pozyskiwanie nowych i utrzymanie długotrwałych relacji z klientami z sektora MŚP; AGRO, aktywna sprzedaż produktów bankowych oraz realizacja określonych planów sprzedażowych, doradztwo w... 2020-01-17 Wolsztyn pracuj.pl
rozwiń Analityczka/Analityk w Zespole Śledczej Analizy Danych EY (dawniej Ernst & Young) Analiza danych oraz przedstawienie wyników z wykorzystaniem SQL, języków programowania oraz narzędzi do wizualizacji, rozwój i automatyzacja procesów analitycznych w ramach realizowanych projektów.... 2020-01-15 Warszawa pracuj.pl

Oferta pracy Junior Data Reviewer with English and Romanian


Opis stanowiska:

 


As a Content Reviewer, you will be responsible for analyzing and reviewing user profiles, videos, and text-based content and resolving issues that are reported by users or flagged by the system. You will use your problem-solving skills to continuously deliver value to our clients, while making a larger impact on society. 


 


What will you do: 

  • Back office position with no direct contact with customer 

  • Investigate and resolve issues regarding content that is reported for account support and/or safety; flag for action, and resolve within agreed-upon turnaround times and standards of quality 

  • Craft verbal and written guidance for sales and marketing professionals 

  • Review data according to Client guidelines 

  • Work within the agreed timelines, quality and quantity standards 

  • Need to keep up to date with events & happenings in countries of the supported language 

  • Participate in generating improvement ideas 

  • In the context of this role, individuals will be exposed to potentially disturbing content, and will need a level of resilience and maturity. We care for our employees' well-being, health and safety and ensure that they have the support and resources needed to execute the responsibilities of their roles. 

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Warszawa | wróć do poprzedniej strony