Money.pl Praca praca Warszawa Junior Data Reviewer with English and Polish
Nazwa firmy Accenture Sp. z o. o.
Stanowisko Junior Data Reviewer with English and Polish
Kategoria Doradztwo/Konsulting
Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Warszawa
Termin ważności: 2020-02-14

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Edukacja
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Organizacje pozarządowe/Wolontariat
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sport/Rekreacja
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Junior Data Reviewer with English and Polish

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Junior Data Reviewer with English and Polish

   
rozwiń Przedstawiciel handlowy CONQURO Aktywne poszukiwanie nowych klientów, zgodnie z profilami działania Spółki Prezentowani oferty firmy Negocjowanie kontraktów Dbanie o wizerunek i rozwój firmy ... Przedstawiciel handlowy CONQURO... 2020-02-14 śląskie pracuj.pl
rozwiń Kierownik Oddziału - Site Manager TMSYS Sp. z o.o. Nawiązywanie i budowanie współpracy z firmami z branży inżynierskiej / technicznej / architektonicznej / projektowej Budowanie podległego oddziału Budowanie i rozwijanie struktur handlowych w... 2020-02-14 Kalisz, Konin, Kościan, Leszno, Ostrów Wielkopolski, Poznań pracuj.pl
rozwiń Prezes Zarządu Spółki Poznański Fundusz Poręczeń Kredytowych Sp. z o.o. 1 I. Kandydaci przystępujący do Konkursu na Prezesa Zarządu powinni spełniać następujące kryteria: posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych, posiadanie obywatelstwa polskiego i korzystanie... 2020-02-18 Poznań pracuj.pl
rozwiń Główny/-a Księgowy/-a MAKRANA Sp. z o.o. Prowadzenie ewidencji księgowych i uzgodnienie ich z kontami księgi głównej, księgowanie dokumentów kosztowych i przychodowych, bieżąca analiza i uzgadnianie kont księgowych, potwierdzanie i... 2020-01-31 Poznań pracuj.pl
rozwiń Change Manager Klient Pracuj.pl Development of change management strategy based on scope and proposed changes and the groups being impacted by the change Management of set of actionable and targeted change management plans...... 2020-02-16 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Analityk biznesowy Rossmann SDP Dbanie o dobre relacje z biznesem (działami wewnętrznymi firmy np. Dział Logistyki, Zakupu i inne), Zbieranie wymagań od biznesu, Analiza i opis istniejących systemów informatycznych, Audyt... 2020-02-10 Łódź pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Relacji Partnerskich VanityStyle Sp. z o.o. Budowanie oraz utrzymywanie relacji z partnerami w obszarze B2B Analiza potrzeb partnerów biznesowych oraz analiza rynku Negocjowanie warunków współpracy Prowadzenie dokumentacji handlowej... 2020-02-19 pracuj.pl
rozwiń Meet us at the JOBICON Job Festival Bain Global Business Services The Bain Capability Network (BCN) plays a critical role in supporting Bain's consulting teams globally to help with analytics and research across all industries, for corporate cases, client... 2020-02-17 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Starszy Konsultant w Zespole Podatkowym Tax Consulting & Deals PwC Udział w transakcjach obejmujących nabycia, zbycia przedsiębiorstw, fuzje i przejęcia oraz restrukturyzacje wewnątrzgrupowe dla polskich i międzynarodowych klientów, udział w transakcjach... 2020-02-16 Kraków pracuj.pl
rozwiń Koordynator Zespołu Sprzedaży Anna Fenicka Wykształcenia wyższego, minimum licencjat doświadczenia w sprzedaży umiejętności analitycznych i negocjacyjnych samodyscypliny, odpowiedzialności i rzetelności w działaniu ... Koordynator Zespołu... 2020-02-16 Kraków pracuj.pl

Oferta pracy Junior Data Reviewer with English and Polish


Opis stanowiska:

As a Content Reviewer, you will be responsible for analyzing and reviewing user profiles, videos, and text-based content and resolving issues that are reported by users or flagged by the system. You will use your problem-solving skills to continuously deliver value to our clients, while making a larger impact on society. 


 


What will you do: 

  • Back office position with no direct contact with customer 

  • Investigate and resolve issues regarding content that is reported for account support and/or safety; flag for action, and resolve within agreed-upon turnaround times and standards of quality 

  • Craft verbal and written guidance for sales and marketing professionals 

  • Review data according to Client guidelines 

  • Work within the agreed timelines, quality and quantity standards 

  • Need to keep up to date with events & happenings in countries of the supported language 

  • Participate in generating improvement ideas 

  • In the context of this role, individuals will be exposed to potentially disturbing content, and will need a level of resilience and maturity. We care for our employees' well-being, health and safety and ensure that they have the support and resources needed to execute the responsibilities of their roles.

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Warszawa | wróć do poprzedniej strony