Money.pl Praca praca Warszawa Junior Data Reviewer with English and German
Nazwa firmy Accenture Operations
Stanowisko Junior Data Reviewer with English and German
Kategoria Administracja biurowa
Obsługa klienta/Call Center
Lokalizacja Warszawa
Termin ważności: 2020-02-17

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Edukacja
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Organizacje pozarządowe/Wolontariat
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sport/Rekreacja
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Junior Data Reviewer with English and German

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Junior Data Reviewer with English and German

   
rozwiń Specjalista Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Będziesz odpowiadać za: Prowadzenie konsultacji w zakresie możliwości uzyskania dotacji na projekty szkoleniowe, badawcze i infrastrukturalne Koordynację prac dotyczących pozyskania i rozliczania... 2020-02-26 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Recepcjonistka/Recepcjonista ATA FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Obsługa recepcji i centrali telefonicznej Przyjmowanie i obsługa gości Organizacja sprawnego obiegu korespondencji (poczta przychodząca/wychodząca) Rejestracja dokumentów Organizacja podróży... 2020-02-20 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Asystent Działu Handlowego ds. Dermokosmetyków Apteka Niezapominajka Analiza sprzedaży i stanów magazynowych dermokosmetyków w aptekach, Zamawianie dermokosmetyków na podstawie bieżącego zapotrzebowania i szczegółowych wytycznych, Współpraca z dostawcami i aptekami... 2020-02-21 Chorzów pracuj.pl
rozwiń Tester stron internetowych RTB House Weryfikacja jakości banerów reklamowych pod względem: estetycznym, zgodności z wytycznymi danego projektu, zgodności z wewnętrznymi standardami, poprawnego wyświetlania na różnych systemach,... 2020-02-25 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Koordynator Projektu Vossloh Cogifer Polska sp. z o.o. Kontakt z klientami (zazwyczaj angielskojęzycznymi lub niemieckojęzycznymi), Nadzór nad terminową realizacją wszystkich etapów projektu, Sporządzanie raportów z przebiegu realizacji prowadzonych... 2020-02-24 Bydgoszcz pracuj.pl
rozwiń Kierownik / Kierowniczka Zarządu COLLEGIUM HUMANUM - Szkoła Główna Menedżerska Bieżące wsparcie bezpośredniego przełożonego w codziennej pracy. Zarządzanie kalendarzem spotkań zewnętrznych i wewnętrznych, organizacja podróży służbowych w tym podróży zagranicznych. Nadzór nad... 2020-02-17 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. pozyskiwania umów Impel Tech Solutions Sp. z.o.o. Sp. k. Reprezentowanie firmy w ramach zadań inwestycyjnych dotyczących rozbudowy sieci telekomunikacyjnych, uzyskiwanie koniecznych opinii oraz koordynacja wszelkich działań mających na celu właściwe...... 2020-01-31 śląskie pracuj.pl
rozwiń Asystentka / Asystent w dziale planowania 4KRAFT sp. z o.o. Umiejętność analitycznego myślenia, Bardzo dobra praktyczna znajomość języka angielskiego w mowie i w piśmie (komunikacja w codziennej pracy), Bardzo dobra znajomość MS Office (ze wskazaniem na... 2020-02-17 Poznań pracuj.pl
rozwiń Koordynator projektów EFS Project Hub Sp. z o.o. Zarządzanie realizacją projektów od strony merytorycznej i finansowej Realizacja projektów zgodnie z harmonogramem i budżetem Nadzór nad zgodnością projektu z wnioskiem o dofinansowanie oraz... 2020-02-18 łódzkie pracuj.pl
rozwiń Stażysta w Dziale Pracy z Produktem Hugo Boss Branch Poland Sprawdzał(a) dostępność towaru w systemie Kontaktował(a) się mailowo i telefonicznie z pracownikami salonów Hugo Boss Wspierał(a) Merchandisera w przygotowaniu raportów towarowych ... Stażysta w... 2020-02-26 Warszawa pracuj.pl

Oferta pracy Junior Data Reviewer with English and German


Wymagania:
What will you do? You will be responsible for reviewing web data for our Client in a given language. Mostly, you will: Provide back-end support to our client's customer Review data according to Client guidelines Work within the agreed timelines,...
  • Źródło oferty: Pracuj.pl
praca Warszawa | wróć do poprzedniej strony