Money.pl Praca praca Warszawa Junior Data Reviewer with English and Arabic
Nazwa firmy Accenture Operations
Stanowisko Junior Data Reviewer with English and Arabic
Kategoria Administracja biurowa
Obsługa klienta/Call Center
Lokalizacja Warszawa
Termin ważności: 2019-09-12

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sprzedaż
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Ubezpieczenia
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Junior Data Reviewer with English and Arabic

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Junior Data Reviewer with English and Arabic

   
rozwiń Analityk ds. pożyczek w Departamencie Pożyczek i Poręczeń Łódzka Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. Analiza wniosków o pożyczki Badanie sprawozdań finansowych pełnej i uproszczonej księgowości Przygotowywanie ratingu przedsiębiorstwa Ocena wskaźników finansowych firmy Weryfikacja zdolności...... 2020-06-16 Łódź pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. finansów WRI INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ 01 SPÓŁKA KOMANDYTOWA Administracyjne wsparcie pracowników w codziennych zadaniach organizacja spotkań (w tym: zarządzanie kalendarzem) wprowadzanie faktur do systemu współpraca z księgowością zewnętrzną oraz działem... 2020-06-24 Ząbki pracuj.pl
rozwiń Asystent/Asystentka Prezesa Sural Nieruchomości Bieżące wsparcie przełożonego, organizacja spotkań służbowych zewnętrznych i wewnętrznych, prowadzenie kalendarza, grafiku, przygotowanie i obsługa spotkań z klientami firmy (w tym... 2020-06-19 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Wsparcia Sprzedaży PHINANCE S.A. Zapewnienie przepływu informacji pomiędzy poszczególnymi szczeblami współpracowników w firmie, Wykonywanie prac administracyjno-biurowych (telefon, mail, fax, zamówienia materiałów biurowych),...... 2020-06-18 Gdynia pracuj.pl
rozwiń Koordynator szkoleń językowych SELECT Training Solutions s.c., Organizacja kursów językowych i ich administracyjna obsługa Opieka nad realizowanymi weryfikacjami językowymi Dbanie o płynny przepływ informacji i... Koordynator szkoleń językowych SELECT Training... 2020-06-29 Kraków pracuj.pl
rozwiń Pracownik biurowo - magazynowy SELS sp. z o.o. spółka komandytowa Wystawianie dokumentów sprzedażowych i magazynowych. Kompletacja towarów zgodnie z zamówieniem. Pakowanie przesyłek wychodzących. Przygotowywanie w systemie dokumentów transportowych (listy... 2020-06-18 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Recepcjonista/ka ANPATU sp. z o.o. Estetyki i zdrowia. Do takiej ekipy dołączysz. kogo szukamy? człowieka z dobrą energią! Otwartego na wyzwania, nowe rzeczy i pracę. Osoby dla której obsługa klienta będzie... Recepcjonista/ka... 2020-06-17 Katowice pracuj.pl
rozwiń Administrator Aplikacji w Technologii .NET /JAVA Bank Millennium S.A. Współpracujemy z wybranymi departamentami Banku w zakresie analizy wymagań, tworzenia i implementowania nowych rozwiązań. Utrzymujemy i rozwijamy istniejące systemy (development... 2020-08-12 Gdańsk KarierawFinansach.pl
rozwiń Business Controls & Compliance Specialist JTI Polska Sp. z o.o. A leading international tobacco company. We operate in 130 countries, employ over 45,000 people worldwide and our product portfolio includes world-renowned brands such as Camel, LD, Winston and... 2020-08-06 Stary Gostków KarierawFinansach.pl
rozwiń Time Recording Specialist Dentons Business Services EMEA Time Recording Specialist Warszawa About the Opportunity Dentons Business Services EMEA is currently seeking a Time Recording Specialist to join our Warsaw office. The goal of this... 2020-08-13 Warszawa KarierawFinansach.pl

Oferta pracy Junior Data Reviewer with English and Arabic


Wymagania:
What will you do? Work to support customers of our client Understand and make decisions according to defined Client Policies and Procedures Familiarize with or be interested in culture of supported language (pop culture, history, slang, etc)...
  • Źródło oferty: Pracuj.pl
praca Warszawa | wróć do poprzedniej strony