Money.pl Praca praca Warszawa Curation / Review & Editorial Review Associate
Nazwa firmy J.P. Morgan Poland Services sp. z o.o.
Stanowisko Curation / Review & Editorial Review Associate
Kategoria Badania i rozwój
Finanse/Ekonomia
Lokalizacja Warszawa
Termin ważności: 2019-07-16

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Sprzedaż
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Ubezpieczenia
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Curation / Review & Editorial Review Associate

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Curation / Review & Editorial Review Associate

   
rozwiń Ankieter Eurofinance Wszystkiego Cię nauczymy! ... Ankieter Eurofinance Łódź Lodz 2020-06-26 Łódź pracuj.pl
rozwiń Regulatory Specialist GSK The Global Regulatory Platform and Delivery team are creating new roles in the CMC Variations Poznan team. The purpose for the role will be leading or participating in global CMC Variation projects... 2020-06-30 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Zostań Technologiem w renomowanej firmie [płatny staż] Tarczyński S.A. Pracy w sektorze produkcyjnym; udziale w pracach związanych z rozwojem i wdrażaniem nowych wyrobów; przygotowywaniu procesów i parametrów technologicznych dla nowo powstałych oraz istniejących... 2020-06-25 Chełm pracuj.pl
rozwiń Kontroler Jakości Bury Sp. z o.o. Przeprowadzanie kontroli jakościowych, przyjęcia i wydania owoców i warzyw według obowiązujących norm Nadzór nad przestrzeganiem zasad GMP, GHP, HACCP, GLOBAL GAP, ISO Raportowanie wykonanych...... 2020-06-29 Ożarów Mazowiecki pracuj.pl
rozwiń Stażysta w Dziale R&D Akzo Nobel Wykonywanie prób farb i testów laboratoryjnych. Wykonywanie badań stabilnościowych. Prowadzenie badań parametrów technicznych produktów. Wsparcie przy wdrażaniu produktów na produkcję.... Stażysta... 2020-06-28 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Zostań Technologiem w renomowanej firmie [płatny staż] Tarczyński S.A. Pracy w sektorze produkcyjnym; udziale w pracach związanych z rozwojem i wdrażaniem nowych wyrobów; przygotowywaniu procesów i parametrów technologicznych dla nowo powstałych oraz istniejących... 2020-06-25 Lublin pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. produktu BIODIO sp. z o.o. SPÓŁKA KOMANDYTOWA Prowadzenie prac badawczo-rozwojowych w zakresie opracowywania składu i formuły produktu, Przygotowywanie kalkulacji kosztów dla nowych produktów, Sporządzanie dokumentacji rejestracyjnej,... 2020-06-20 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Zostań Technologiem w renomowanej firmie [płatny staż] Tarczyński S.A. Pracy w sektorze produkcyjnym; udziale w pracach związanych z rozwojem i wdrażaniem nowych wyrobów; przygotowywaniu procesów i parametrów technologicznych dla nowo powstałych oraz istniejących... 2020-06-25 Bolesławiec pracuj.pl
rozwiń Data associate with French Adecco Poland Sp. z o.o. Are you passionate about data and a problem-solver? Then we think you will like it here. The Alexa Data Services (ADS) organization provides data creation, curation, and... Data associate with... 2020-06-23 mazowieckie pracuj.pl
rozwiń Kierownik Produkcji Tworzywa Sztuczne Devire światowego lidera z branży produkcji nowoczesnych opakowań do kosmetyków kolorowych, poszukujemy osób na stanowisko Kierownika Produkcji . Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiadzialna... 2020-06-28 woj. mazowieckie pracuj.pl

Oferta pracy Curation / Review & Editorial Review Associate


Wymagania:
DataBook Operations is aligned to the Firmwide Data Management (FDM) Chief Data Office (CDO) which is responsible for improving the quality, integrity and reliability of the firm's critical data. The organization's objectives are to explain the...
  • Źródło oferty: Pracuj.pl
praca Warszawa | wróć do poprzedniej strony