Money.pl Praca praca Kraków Content Reviewer Russian Speaker - shift suport
Nazwa firmy MAJOREL POLSKA
Stanowisko Content Reviewer Russian Speaker - shift suport
Kategoria Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Kraków
Termin ważności: 2019-12-15

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Edukacja
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Organizacje pozarządowe/Wolontariat
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sport/Rekreacja
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Content Reviewer Russian Speaker - shift suport

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Content Reviewer Russian Speaker - shift suport

   
rozwiń Specjalista ds. sprzedaży internetowej PANDA TRZEBNICA sp. z o.o. Od nowo zatrudnionej osoby oczekujemy profesjonalnej obsługi obecnych Klientów firmy oraz aktywnego pozyskiwania nowych. ... Specjalista ds. sprzedaży internetowej PANDA TRZEBNICA sp. z o.o.... 2019-12-31 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Content Reviewer Polish Speaker - shift support MAJOREL POLSKA Web page and advertising content. This position will also enable you to work alongside our client, a high profile, Global Leader specialising in internet based searching and video sharing platforms... 2020-01-19 Kraków Praca.pl
rozwiń Specjalista ds. Aplikacji Mobilnej Leroy Merlin Polska Sp.z o.o. Formułowanie kierunku rozwoju aplikacji LM przy współpracy z IT i biznesem, bazując na potrzebach klientów i trendach rynkowych; Określanie priorytetów wdrażania nowych funkcjonalności oraz... 2020-01-20 Warszawa pracuj.pl
rozwiń SEM Specialist SalesTube Sp. z o.o. Pracę w największym zespole ekspertów SEM certyfikowanym w produktach Google Marketing Platform w CEE obsługę międzynarodowych Klientów oraz pracę w ekosystemach reklamowych Bing i Yandex możliwość... 2020-01-21 Gdańsk, Gdynia, Sopot pracuj.pl
rozwiń Team Leader ds. Paid Social Media CCC S.A. Planować strategię rozwoju w obszarze kampanii efektywnościowych w social media, prowadzić i planować działania reklamowe z wykorzystaniem narzędzi i technologii Facebook, przygotowywać... 2020-01-17 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Full Stack Web Developer - praca zdalna WEB BESPOKERS Tworzenie oraz rozwój aplikacji webowych zgodnie z dobrymi praktykami programistycznymi, analiza możliwych rozwiązań i sugerowanie podejścia do realizacji określonych celów projektowych, współpraca... 2020-01-20 Olsztyn (okolice) pracuj.pl
rozwiń Programista JAVA NOTUS FINANSE S.A. Jest firmą pośrednictwa finansowego działająca na rynku od 15 lat. W związku z dynamicznie rozwijanym projektem w JAVA poszukujemy osoby, która wesprze Nas swoją wiedzą i doświadczeniem w procesie... 2020-01-20 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Junior Publisher Manager - staż AdNext Pozyskiwanie wydawców internetowych w zakresie publikacji artykułów content marketingowych i sponsorowanych, udzielanie wydawcom wsparcia merytorycznego i technicznego w realizacji kampanii content... 2020-01-10 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. e-Commerce - kategoria fashion B2B MK sp. z o.o. Zarządzanie oraz pełna odpowiedzialność za kilka sklepów odzieżowych oraz za dział fashion w naszym sklepie multibrandowym Rozbudowa portfolio produktowego Rozbudowa obecnych i znalezienie nowych... 2020-01-21 lubuskie pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. Video Marketingu We Can Do HR Sp. z o.o. Jeśli: umiesz nagrywać i montować materiały video, znasz strategię tworzenia filmów na YouTube oraz metody reklamowania za pomocą Google Ads, interesujesz się aktualnymi trendami w marketingu... 2020-01-17 Gdynia pracuj.pl

Oferta pracy Content Reviewer Russian Speaker - shift suport


Opis stanowiska:

Join Majorel's content review team to provide a quality experience to millions of internet users! Majorel's content review team deliver impact by managing potentially sensitive online social media, web page and advertising content. This position will also enable you to work alongside our client, a high profile, Global Leader specialising in internet based searching and video sharing platforms that has changed the world and the way we share information.


 


The ideal candidate will be resilient, detail oriented and quality driven with policies and the user experience at the core of every decision.

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Kraków | wróć do poprzedniej strony