Money.pl Praca praca Kraków Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]
Nazwa firmy MAJOREL POLSKA
Stanowisko Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]
Kategoria Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Kraków
Termin ważności: 2020-04-13

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sprzedaż
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Ubezpieczenia
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]

   
rozwiń Specjalista do spraw sprzedaży i marketingu MANTAR Współtworzenie i realizacja strategii marketingowej we wszystkich kanałach e-commerce, m.in. Google, FB, i inne popularne platformy sprzedażowe, Budowa wizerunku eksperckiego firmy, ale też swojej... 2020-05-05 Opatów (pow. kłobucki) pracuj.pl
rozwiń Digital B2B Marketing Specialist / Specjalista marketingu internetowego B2B (Digital Growth) Dom Maklerski TMS Brokers S.A. Jeżeli dobrze rozumiesz nowoczesny marketing b2b, wykorzystujesz szereg dostępnych narzędzi, chętnie uczysz się nowych i nie boisz się szukać rozwiązań, będziesz doskonale pasować do... Digital B2B... 2020-05-03 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. e-commerce PIWNE MOSTY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Budowanie innowacyjnych projektów e-commerce i zarządzanie nimi oraz ich strategiami działania, wykorzystanie i nadzór nad narzędziami automatyzacji marketingu, współtworzenie treści internetowych... 2020-05-06 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Junior Digital Sales Specialist Performance Media Poland sp. z o. o. Zanim on się o nich dowie? Drzemiące w Tobie talenty potrafią przekonać Eskimosa do zakupu comiesięcznej dostawy śniegu? Zaczynasz swoją karierę w obszarach sprzedaży i szukasz miejsca bez... 2020-05-12 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Automation Tester Master Care Sp. z o.o. Przygotowanie, kodowanie i opracowanie danych testowych i testów automatycznych dla UI, backend (API), aplikacji mobilnych, zagadnień wydajnościowych oraz zagadnień bezpieczeństwa Realizacja testów... 2020-05-11 Warszawa pracuj.pl
rozwiń 3D Artist PMA RENDERS sp. z o.o. Typowy projekt to komplet 4-8 wizualizacji biura na zrealizowanie którego mamy 1-2 tygodnie. Pracując nad konkretnym zleceniem... 3D Artist PMA RENDERS sp. z o.o. Katowice Katowice 2020-05-08 Katowice pracuj.pl
rozwiń Projektant stron www - Webdesigner BONASOFT sp. z o.o. SPÓŁKA KOMANDYTOWA Przygotowywanie prototypów funkcjonalnych stron internetowych (UX) Projektowanie na potrzeby WWW Opracowywanie kreatywnych rozwiązań graficznych Optymalizacja istniejących... Projektant stron www -... 2020-04-23 Wrocław pracuj.pl
rozwiń Redaktor nowego portalu o tematyce związanej z rolnictwem IBERION sp. z o.o. Wiedzy związanej z tematyką portalu proaktywnej, dynamicznej postawy i chęci do pisania bezbłędnego posługiwania się pisanym językiem polskim umiejętności szybkiego pisania na komputerze mile... 2020-04-28 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Map Quality Analyst Lionbridge Technologies Then why not join Lionbridge as a part-time... Map Quality Analyst Lionbridge Technologies świętokrzyskie swietokrzyskie 2020-05-12 świętokrzyskie pracuj.pl
rozwiń Senior UI Designer PGS Software S.A. Którzy są częścią grup projektowych rozlokowanych we Wrocławiu, Gdańsku oraz Rzeszowie. Nasi klienci to partnerzy w dyskusji, dlatego staramy się mieć z nimi jak najczęstszy kontakt, aby... Senior... 2020-05-11 Gdańsk pracuj.pl

Oferta pracy Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]


Opis stanowiska:

Join Majorel's content review team to provide a quality experience to millions of internet users! Majorel's content review team deliver impact by managing potentially sensitive online social media, web page and advertising content. This position will also enable you to work alongside our client, a high profile, Global Leader specialising in internet based searching and video sharing platforms that has changed the world and the way we share information.


 


The ideal candidate will be resilient, detail oriented and quality driven with policies and the user experience at the core of every decision.

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Kraków | wróć do poprzedniej strony