Money.pl Praca praca Kraków Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]
Nazwa firmy MAJOREL POLSKA
Stanowisko Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]
Kategoria Internet/E-Commerce
Marketing/Reklama/Public Relations
Lokalizacja Kraków
Termin ważności: 2020-04-13

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Architektura
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Hotelarstwo/Turystyka/Katering
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kadra zarządzająca
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Lekarz/Farmaceuta/Weterynarz
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Pracownik ochrony
  • Praktyki
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Rolnictwo/Ochrona środowiska
  • Służba zdrowia
  • Sprzedaż
  • Staże
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Tłumaczenia
  • Ubezpieczenia
  • Usługi Auto-Moto
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]

   
rozwiń Social Media Specialist Versa Group Przekładanie kreatywnych idei i strategii na komunikację w social media tworzenie i wdrażanie skutecznych kalendarzy komunikacji w social media dla naszych marek bieżące prowadzenie i aktualizacja... 2020-05-12 Kraków pracuj.pl
rozwiń Junior WEB Developer CONFILOGI sp. z o.o. Nasze unikatowe projekty powstają w zaciszu doskonałej przestrzeni kreatywnej, w samym sercu Warszawy:... Junior WEB Developer CONFILOGI sp. z o.o. Warszawa Warszawa 2020-04-06 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Back-end Developer Interactive Systems OKIA Sp. z o.o. S.K.A. Dobra znajomość języka programowania PHP Dobra znajomość frameworku Symfony lub Laravel Znajomość HTML/CSS Znajomość JavaScript Dodatkowe atuty to znajomość systemu kontroli wersji GIT Duża... 2020-04-27 Poznań pracuj.pl
rozwiń Senior E-commerce Specialist 3mk Planowanie i realizacja działań związanych z rozwojem sprzedaży w jednej z platform e-commerce: Amazon, Allegro, sklepy internetowe, inne marketplaces , analiza sprzedaży oraz raportowanie wyników,... 2020-05-06 Poznań pracuj.pl
rozwiń PHP Developer LeasingTeam Professional Udział w projektowaniu tworzonych rozwiązań dla globalnych brandów, tworzenie wysokiej jakości kodu w języku PHP, dbanie o rozwój oraz integrację oprogramowania, praca nad ciekawymi projektami,... 2020-04-28 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Full-Stack Developer WASKO S.A. Tworzenie aplikacji webowych i mobilnych dla klientów WASKO S.A. zarówno polskich jak i zagranicznych ... Full-Stack Developer WASKO S.A. Gliwice Gliwice 2020-05-08 Gliwice pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. sprzedaży internetowej LUMINA Stanisław Bartnik Dodawanie produktów w sklepie internetowym, aktualizacja cen, umieszczanie publikacji o wyrobach przy współpracy z producentami, zarządzanie promocjami, obsługa zapytań i zamówień, fakturowanie,... 2020-04-29 Bydgoszcz pracuj.pl
rozwiń Map Quality Analyst Lionbridge Technologies Then why not join Lionbridge as a part-time... Map Quality Analyst Lionbridge Technologies lubelskie lubelskie 2020-05-12 lubelskie pracuj.pl
rozwiń Backend Web Developer - praca zdalna WEB BESPOKERS Tworzenie i wdrażanie projektu nowoczesnej aplikacji biznesowej dla jednego z naszych kluczowych klientów ze Stanów Zjednoczonych, zgodnie ze specyfikacją biznesową i techniczną, udział w pełnym... 2020-04-26 Rzeszów (okolice) pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. e-commerce Firma Handlowo - Usługowa Wojart Wojciech Tobiasz 36-004 Łąka 513 / koło Rzeszowa Specjalista e-commerce do zarządzania sklepem internetowym. Zakres obowiązków: Udział w tworzeniu marketingowych planów działania; Praca w zakresie optymalizacji i... 2020-05-06 Rzeszów pracuj.pl

Oferta pracy Content Reviewer - Russian or Ukrainian Speaker [Online Recruitment]


Opis stanowiska:

Join Majorel's content review team to provide a quality experience to millions of internet users! Majorel's content review team deliver impact by managing potentially sensitive online social media, web page and advertising content. This position will also enable you to work alongside our client, a high profile, Global Leader specialising in internet based searching and video sharing platforms that has changed the world and the way we share information.


 


The ideal candidate will be resilient, detail oriented and quality driven with policies and the user experience at the core of every decision.

  Zobacz więcej i APLIKUJ »
  • Źródło oferty: Praca.pl
praca Kraków | wróć do poprzedniej strony