Money.pl Praca praca Kraków Content Reviewer - Dutch Speaker
Nazwa firmy Majorel
Stanowisko Content Reviewer - Dutch Speaker
Kategoria Internet/E-Commerce
Lokalizacja Kraków
Termin ważności: 2020-07-19

Wyszukiwarka ofert

  • Wszystkie
  • Administracja biurowa
  • Administracja Państwowa
  • Analiza
  • Badania i rozwój
  • Biznes
  • Budownictwo/Geodezja
  • Doradztwo/Konsulting
  • Farmaceutyka/Biotechnologia
  • Finanse/Ekonomia
  • Grafika/Kreacja artystyczna/Fotografia
  • Human Resources
  • Informatyka/Administracja
  • Informatyka/Programowanie
  • Inne
  • Instalacja/Utrzymanie/Serwis
  • Internet/E-Commerce
  • Inżynieria/Konstrukcje/Technologia
  • Kontrola jakości
  • Księgowość/Audyt/Podatki
  • Logistyka/Spedycja/Dystrybucja
  • Marketing/Reklama/Public Relations
  • Media/Sztuka/Rozrywka
  • Nieokreślone
  • Nieruchomości/Budownictwo
  • Obsługa klienta/Call Center
  • Praca fizyczna
  • Prawo
  • Produkcja
  • Projektowanie/Wdrażanie
  • Służba zdrowia
  • Sprzedaż
  • Szkolenia/Edukacja
  • Telekomunikacja
  • Ubezpieczenia
  • Zakupy
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • dolnośląskie
  • kujawsko-pomorskie
  • lubelskie
  • lubuskie
  • łódzkie
  • małopolskie
  • mazowieckie
  • opolskie
  • podkarpackie
  • podlaskie
  • pomorskie
  • śląskie
  • świętokrzyskie
  • warmińsko-mazurskie
  • wielkopolskie
  • zachodniopomorskie
  • zagranica
Wybierz zaznaczone
  • Wszystkie
  • ostatnich 24 h
  • ostatniego tygodnia
  • ostatnich dwóch tygodni
  • ostatniego miesiąca
Wybierz zaznaczony

Oferta pracy Content Reviewer - Dutch Speaker

Ta oferta jest już nieaktualna!
Zobacz podobne oferty poniżej »


Podobne oferty pracy

Content Reviewer - Dutch Speaker

   
rozwiń Specjalista ds. E-commerce - Sprzedaż Internetowa ARETLIMA sp. z o.o. Wprowadzanie artykułów do sprzedaży internetowej Kontrola produktów przed i po publikacji Dbanie o atrakcyjność i aktualność oferty na platformach sprzedażowych ... Specjalista ds. E-commerce -... 2020-06-26 Łódź pracuj.pl
rozwiń UI/UX Designer Skubacz.pl Sp. z o.o. Projektowanie nowych rozwiązań, tworzenie makiet, poprawa obecnych rozwiązań. Ścisła współpraca z zespołem produktowym i developerskim. Rozwój autorskiej aplikacji mobilnej i webowej ROS (System... 2020-06-12 wielkopolskie pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. E-Commerce - kategoria Odzież Damska - Fashion ARETLIMA sp. z o.o. Uzupełnianie informacji na temat produktów przed publikacją w sklepie internetowym (określenie: nazwy, koloru, fasonu, wzoru, okazji, stylu itd.) Dbanie o atrakcyjność i aktualność oferty na... 2020-06-26 Białystok pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. E-commerce - Sprzedaż Internetowa ARETLIMA sp. z o.o. Wprowadzanie artykułów do sprzedaży internetowej Kontrola produktów przed i po publikacji Dbanie o atrakcyjność i aktualność oferty na platformach sprzedażowych ... Specjalista ds. E-commerce -... 2020-06-26 Bydgoszcz pracuj.pl
rozwiń Młodszy specjalista ds. sprzedaży e-Commerce i B2B CANNA HEMP LAB sp. z o.o. Prowadzenie aktywnych działań sprzedażowych i akcji marketingowych . Obsługa klientów telefoniczna, e-mail oraz chat . Nawiązywanie współpracy z partnerami biznesowymi B2B Współpraca wew. z osobami... 2020-06-30 Warszawa, Radom pracuj.pl
rozwiń Online marketing manager Waves Group Marcin Kasperski Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna realizację oraz optymalizację reklamy w mediach społecznościowych, ustawiała automatyczne reguły sprzedażowe oraz kontrolowała dane w Google Analytics,... 2020-06-15 Poznań pracuj.pl
rozwiń Specjalista ds. E-Commerce - kategoria Odzież Damska - Fashion ARETLIMA sp. z o.o. Uzupełnianie informacji na temat produktów przed publikacją w sklepie internetowym (określenie: nazwy, koloru, fasonu, wzoru, okazji, stylu itd.) Dbanie o atrakcyjność i aktualność oferty na... 2020-06-26 Warszawa pracuj.pl
rozwiń Partner biznesowy MULTI SERWIS SP Z O. O. Tworzymy silną grupę zakupową rozwijając się w branży ubezpieczeniowej od 1994 r. Wraz z wiodącymi ubezpieczycielami stworzyliśmy i dostarczymy Ci unikalny samoobsługowy sklep internetowy z... 2020-06-28 śląskie pracuj.pl
rozwiń Młodszy specjalista ds. sprzedaży e-Commerce i B2B CANNA HEMP LAB sp. z o.o. Prowadzenie aktywnych działań sprzedażowych i akcji marketingowych . Obsługa klientów telefoniczna, e-mail oraz chat . Nawiązywanie współpracy z partnerami biznesowymi B2B Współpraca wew. z osobami... 2020-06-30 Katowice pracuj.pl
rozwiń Frontend Developer Digital Direct House Sp. z o.o. Doświadczenie min. 2 lata pracy komercyjnej Bardzo dobra znajomość HTML5, CSS3 oraz JavaScript poparta zrealizowanymi projektami > nasza produkcja szybko zweryfikuje Twoje umiejętności więc jak... 2020-06-19 Warszawa pracuj.pl

Oferta pracy Content Reviewer - Dutch Speaker


Wymagania:
Join Majorel's content review team to provide a quality experience to millions of internet users! Majorel's content review team deliver impact by managing potentially sensitive online social media, web page and advertising content. This position...
  • Źródło oferty: Pracuj.pl
praca Kraków | wróć do poprzedniej strony